Revisor i Linköping

Revisor - oberoende granskning

Vi på Revisionsbyrån Effektiv AB i Linköping är som namnet tyder verksamma inom revision. Vår revisor hjälper ert företag att opartiskt granska företagets ekonomiska uppgifter. På vilket sätt har din verksamhet nytta av revision? Kontakta oss så bokar vi in ett möte för att diskutera möjligheterna.

Revision i Linköping

Vi är belägna i Linköping och har lång erfarenhet av att granska verksamhetens redovisning och se till att alla siffror stämmer överens. Detta bidrar till kvalitetssäkring inför årsredovisningen. Vår revisor hjälper er också med rådgivning gällande företagets ekonomi. Genom att anställa oss som revisor i Linköping kan de anställda på företaget fokusera på annat som effektivitet och produktion utan att behöva tänka på felaktig bokföring och årsredovisning. Vi hjälper också till att ta fram en ekonomianalys om ni vill få en bättre bild över företagets ekonomi.

Har du frågor gällande företagets ekonomi? Kontakta oss så hjälper vi er!

Auktoriserad revisor i Linköping

Vi på Revisionsbyrån Effektiv i Linköping hjälper ditt företag med ekonomisk rådgivning. Om ni behöver hjälp av en revisor gällande företagets ekonomi eller om ni behöver hjälp med deklaration, bokslut eller budget så finns vi här!

Oberoende revision

Vi erbjuder oberoende revision som innebär att en auktoriserad eller godkänd revisor granskar verksamheten. Vilket i sin tur innebär ett bättre underlag inför kommande affärsbeslut och minskar risktagandet inom verksamheten. Utöver tjänster inom revision erbjuder vi hjälp med bolagsbildning där vi tar hand om hela processen från start till slut. Vi erbjuder också hjälp med administration samt tar fram en budget anpassad för ert företag så att ni kan få koll på era kostnader på ett effektivt sätt.

Varmt välkommen till vårt kontor på Runstensgatan 5 i Linköping för revision och rådgivning gällande företagets ekonomi. Vår revisor hjälper er med bolagsfrågor och frågor gällande ekonomi!